donderdag 26 november 2009

ReisettiquetteVanaf nu af aan ga ik mijn post in 't nederlands doen, aangezien ik geen internationaal entourage heb. Wat het posten ook wat minder tijdsverslindend maakt (in het engels denken gaat wat trager) Maar niet des te min, ga ik hier weeral proberen tonen wat ik gemaakt heb.

De opdracht waar ik nu aan aan het werken ben, gaat over ettiquette en ik heb gekozen voor reisettiquette. Ik wil vooral illustreren op een geinige manier hoe mensen zich zouden moeten gedragen tijdens het reizen om geen bitchslaps en brandende blikken toegeworpen te krijgen.

Ik wou het een beetje in een jaren vijftiger stijl doen, maar het gaat me moeilijk om de figuren de juiste sfeer te geven. De onderste afbeelding zijn mijn eerste pogingen, maar ik hou meer van de vloeiendheid van de figuren in de bovenste afbeelding. Na heel wat gepruts met aquarel en potlood heb ik ook besloten om het inkleuren digitaal te laten gebeuren. Dat bespaart ook weeral heel wat mislukte tekeningen en tijd. En slaap. En moeite :)

Nu enkel nog een wacom vinden! Maar me een blutte zak zit dat er niet aan te komen.

Anyone lend me?

Dit is dus de aanzet! Laat maar weten wat je er van denkt, tips, opmerking!

3 opmerkingen:

  1. hey essay! Ge kunt dee crappy one van in de klas gebruiken in the meantime he:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. MIJNE FAVORIETE NEGER HEEFT NEN BLOG YAAAAY!!!

    sup mate :D, leuke dingen dude, ik eis kick ass werk op de jury

    BeantwoordenVerwijderen